Display Advertising

Facebook Story Ads

Story ads van Facebook zijn afbeeldings-, video- of carrousel advertenties die op een volledig scherm worden weergegeven op Facebook, Instagram en FB Messenger. In tegenstelling tot bijvoorbeeld gewone stories verdwijnen Story ads niet na 24 uur.

De voordelen van Facebook Story Ads

Story ads kunnen ingezet worden voor verschillende doelstellingen. Onderzoek van Facebook toont aan dat het formaat kan aanzetten tot bekendheids-, overwegings- en conversie acties.

 

 

Interesse in een Facebook Story Ad voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van digitale advertenties, bijvoorbeeld via het netwerk van Facebook.

 

Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Display advertentie platforms & formats

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Vragen over display?

Neem contact op met onze accountmanagers. Ze zijn zeer ervaren met het opstarten van succesvolle campagnes en kunnen al je vragen beantwoorden.

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Meer over display advertising
Onze diensten