Display Advertising

Facebook Video Ads

Met video ads van Facebook kun je je product, dienst of merk onder de aandacht brengen via een video. Video ads worden opgemaakt in Advertentiebeheer van Facebook of via een bericht van de Facebook-pagina van je merk met een video.

De voordelen van Facebook Video Ads

Je kunt Facebook video ads gebruiken voor verschillende doelstellingen. Hieronder staan drie voorbeelden.

  • Presentatie van het product, dienst of merk op een opvallende en aantrekkelijke manier. Gebruik een bijvoorbeeld video om een bepaald aspect van je merkverhaal te vertellen.

  • Een video trekt snel de aandacht. Met korte video's van 15 seconden trek je de aandacht van je doelgroep en hou je ze betrokken.

  • Het is het ideale format om één boodschap over te brengen brengen. De korte focus van je doelgroep kun je goed gebruiken om één aspect van je product of dienst uit te lichten. Bij een volgende impressie presenteer je weer een ander aspect. Zo neem je je doelgroep mee in een verhaal.

 

Interesse in een Facebook video ad voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van digitale advertenties, bijvoorbeeld via het netwerk van Facebook.

 

Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Display advertentie platforms & formats

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Vragen over display?

Neem contact op met onze accountmanagers. Ze zijn zeer ervaren met het opstarten van succesvolle campagnes en kunnen al je vragen beantwoorden.

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Meer over display advertising
Onze diensten