Display Advertising

Lead Generation Ad / Form (LinkedIn)

Met een Lead Generation Form van LinkedIn zijn de gegevens van de doelgroep alvast ingevuld voor een laagdrempelige vorm van genereren van leads. Het Lead Generation Ad / Form is in te zetten via de Campaign Manager van LinkedIn. 

De voordelen van LinkedIn Lead Generation Ad / Form

  • Genereer leads van hoge kwaliteit op grote schaal. Lead Gen Formulieren zijn vooraf gevuld met accurate LinkedIn profielgegevens, zodat LinkedIn leden informatie, zoals contactgegevens kunnen sturen met slechts een paar klikken.

  • Bewijs de ROI van lead gen campagnes. Volg de kosten van de campagnes per lead, het aantal leads dat wordt ingevuld en het aantal leads dat je krijgt van specifieke professionele doelgroepsegmenten.

  • Toegang tot en beheer van leads via de Campaign Manager of integratie marketingautomatisering of CRM-tooling. Wij gebruiken hier zelf bijvoorbeeld een combinatie van LinkedIn, E-mail, Discord, Google Sheets en Zapier voor.

Lees hier verder over dit formaat.

 

 

Interesse in een Lead Generation Ad / Form voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en is ervaren in het ontwikkelen van campagnes op LinkedIn. We zetten een aantal van deze middelen ook in voor onze eigen campagnes, en weten dus precies wat goed voor jouw merk werkt.

 

Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Display advertentie platforms & formats

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Vragen over display?

Neem contact op met onze accountmanagers. Ze zijn zeer ervaren met het opstarten van succesvolle campagnes en kunnen al je vragen beantwoorden.

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Meer over display advertising
Onze diensten