Display Advertising

Message Ad (LinkedIn)

Met de Message Ad kun je prospects direct benaderen via een LinkedIn Message. Het Message Ad formaat is in te zetten via de Campaign Manager van LinkedIn.

De voordelen van LinkedIn Message Ad

Een Message Ad levert een gerichte boodschap met een enkele CTA.  Zo communiceer je je boodschap direct naar je prospects zonder je zorgen te maken over het aantal karakters. Door gebruik te maken van enkele slimme communicatietechnieken ontstaat een gepersonaliseerde aanpak, want hoe relevanter je boodschap hoe beter het resultaat.

 

  • Er kan een Lead Gen Formulier aan het bericht worden toevoegen om leads direct op LinkedIn te verzamelen.
  • Stimuleer meer betrokkenheid en respons dan traditionele e-mails. Berichten worden afgeleverd in een overzichtelijke omgeving, zodat uw merk opvalt. Meer dan 1 op de 2 prospects opent een berichtadvertentie.

Lees hier verder over dit formaat.

 

 

Interesse in een Message Ad voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en is ervaren in het ontwikkelen van campagnes op LinkedIn. We zetten een aantal van deze middelen ook in voor onze eigen campagnes, en weten dus precies wat goed voor jouw merk werkt.

 

Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Display advertentie platforms & formats

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Vragen over display?

Neem contact op met onze accountmanagers. Ze zijn zeer ervaren met het opstarten van succesvolle campagnes en kunnen al je vragen beantwoorden.

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Meer over display advertising
Onze diensten