Display Advertising

Text Ad (LinkedIn)

De Text Ad is een advertentieformaat voor gesponsorde inhoud en biedt voor ieder budget kansen om de aandacht van je doelgroep te krijgen. Het Text Ad formaat is in te zetten via de Campaign Manager van LinkedIn

De voordelen van LinkedIn Text Ad

Een Text Ad zorgt voor het juiste verkeer. Het brengt je merk onder de aandacht van je professionele doelgroep en leidt ze naar je website of landingspagina's.

  • Genereer kwaliteitsleads. Stem de targeting opties af om precies de juiste mensen te bereiken en leads van hoge kwaliteit te genereren.

  • Betaal per klik of per impressie door een budget in te stellen en te controleren met pay-per-click (PPC) of cost-per-impression (CPM) prijsopties.

Lees hier verder over dit formaat.

 

 

Interesse in een Text Ad voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en is ervaren in het ontwikkelen van campagnes op LinkedIn. We zetten een aantal van deze middelen ook in voor onze eigen campagnes, en weten dus precies wat goed voor jouw merk werkt.

 

Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Display advertentie platforms & formats

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Vragen over display?

Neem contact op met onze accountmanagers. Ze zijn zeer ervaren met het opstarten van succesvolle campagnes en kunnen al je vragen beantwoorden.

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Meer over display advertising
Onze diensten