Display Advertising

Native Ad

Native Ads sluiten aan bij de vormgeving van een website of app en bieden een verbeterde gebruikerservaring voor uw bezoekers. Native Ads verschillen van standaard ads omdat ze niet zijn ontworpen, maar per kanaal perfect passend worden gemaakt. Bezoekers kunnen nog steeds zien dat het advertenties zijn, maar ze zijn geheel geïntegreerd in de content van de website.

Met native-advertenties gebeurt het volgende:

  • Als adverteerder levert je de losse componenten voor advertentie (zoals de kop, de afbeelding, de bestemmings-URL, het logo, enzovoort) in plaats van een tag.
  • De uitgever bepaalt de native stijl die overeenkomt met de site of app van de uitgever. Ad Manager gebruikt de componenten om een advertentie te maken die aansluit op de context van elke vertoning.
  • De gebruiker ziet vervolgens een advertentie die naadloos aansluit op de omringende content.

 

 

Interesse in een Native Ad voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en is ervaren in het ontwikkelen van campagnes op alle digitale kanalen. We weten dus precies wat goed voor jouw merk werkt.

 

Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Display advertentie platforms & formats

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Vragen over display?

Neem contact op met onze accountmanagers. Ze zijn zeer ervaren met het opstarten van succesvolle campagnes en kunnen al je vragen beantwoorden.

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Meer over display advertising
Onze diensten