Content

Animaties

Complexe materie helder maken

Video en animatie zijn onmisbare onderdelen in je marketingstrategie. Het maakt complexe materie begrijpelijk en is doeltreffend en persoonlijk. Animatie verbindt jouw merk met je doelgroep.

Aandacht vasthouden

Aandacht is zeldzaam, verwachtingen zijn hoog. In een animatie kunnen we je informatie zó aantrekkelijk presenteren dat je de aandacht van je gebruiker trekt en vasthoudt.

 

Een animatie van 30 seconden kan genoeg zijn om je oplossing overtuigend te presenteren. Dat bespaart veel tekst en uitleg!

 

Het gebruik van je product in kaart brengen, een visuele bijsluiter, een persoonlijke boodschap voor duizenden kijkers? Wij bedenken een passend concept.

 

Op basis van je boodschap en doelgroep schrijven wij een krachtig script dat we meteen visualiseren in een storyboard. Of het nu voor consumenten, b2b of healthcare professionals is. Wij zetten de (juiste) toon.

 

Een goede match van beeld en geluid

Sterk verhaal he! Dat wordt 't zeker. En bondig ook. Korte, menselijke zinnen. Zo houden we de aandacht van de kijker. En wil je je video internationaal inzetten? Dan vertalen we het script in elke gewenste taal.

 

Het verhaal komt tot leven met onze motion designers en illustrators die jouw tone of voice feilloos om weten te zetten in een sterk stukje character design en motion graphics.

 

Liever echte beelden? Samen met onze video partners ontwikkelen we prerolls, gepersonaliseerde video's, instructiefilms en combineren we zelfs video met animatie.

 

Pakkende voice-over? Muziek erbij? Geluidseffecten? We adviseren, en editen de beste soundtracks voor jouw boodschap en jouw doelgroep. Een goede match van beeld en geluid is belangrijk voor de impact van je video, dus ja, daar besteden we graag aandacht aan. Door stockmateriaal te zoeken, maar ook door muziek en sound effects op maat te produceren.

Meer weten?

Neem contact op met onze accountmanagers als je meer wilt weten. Zij helpen je graag!

Neem contact op
Daan Verberne

Daan Verberne

Sales & Account Director

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Onze diensten