Design & Development

Website met CMS

Een website die voldoet aan de verwachtingen van je gebruikers

Website-ontwerpen en -technieken evolueren razendsnel. Zo ook verwachtingen van klanten. Een website is daarom niet een statisch gegeven, maar moet meebewegen. Elke site komt op een punt waarop het rendement afneemt en een nieuwe website de investering waard is. Met een nieuwe website zet je de eerste stap richting meer digital power! Op deze pagina lees je meer over hoe we dat bij Alion voor jou realiseren.

Umbraco: het vriendelijke CMS

We hebben veel Content Management Systemen gezien en gebruikt, maar zijn helemaal in love with Umbraco. En we zijn niet de enigen. Umbraco wint wereldwijd enorm aan populariteit met inmiddels meer dan 500.000 installaties. Het CMS is geliefd bij alle soorten organisaties, van start-ups tot aan multinationals zoals Mercedes Benz en Carlsberg. Terecht, want Umbraco has it all. Super gebruiksvriendelijk voor beheerders, terwijl developers alle vrijheid hebben om een volledige maatwerk website of multi-site omgeving te bouwen.

Waarom kiezen voor het Umbraco CMS?

  • Intuïtieve editor waar iedereen blij van wordt
  • Standaard compleet, maar wel met de vrijheid om al je wensen te realiseren
  • Open source, met een community van meer dan 200.000 actieve profs
  • Umbraco Cloud inclusief functionaliteit om sites snel te kopiëren
  • Hoogwaardige beveiliging, onderhoud en updates zonder omkijken
  • Eenvoudig te koppelen met externe systemen zoals mailprogramma’s en CRM
  • Multi-site omgeving, schaalbaar en headless

 

Lees meer in deze blog: 8 redenen waarom marketeers voor Umbraco (CMS) kiezen.

Wat kost een website met CMS?

Umbraco is een open source CMS wat betekent dat je geen licentiekosten betaalt. Goed nieuws, die kosten heb je niet. Voor de werkelijke bouw van je website heb je ons. Wij helpen je van a tot z, van strategie en design tot development en continue optimalisatie. De kosten zitten dus in de uren om de site te realiseren die je voor ogen hebt. Om je een idee van de realisatiekosten te geven hebben we in deze blog de kosten van drie type Umbraco sites op een rij gezet.

Hoe ziet een website project eruit?

Alles start met het uitgebreid kennis maken met jullie organisatie en de wensen en doelen. Schrik niet als wij vragen naar jullie ‘probleem’, oftewel de uitdaging. Alleen door de wens af te pellen tot we het probleem raken, komen we tot de scherpste doelstellingen.

 

Onze kracht is de vertaling naar duurzame digitale oplossingen. Hebben we die slag gemaakt? Dan begint de realisatie in sprints. Dit maakt dat we in kleine blokken van enkele weken successen boeken. Je bent als klant bij elke stap betrokken en bijsturen maakt onderdeel uit van het proces. We stemmen de prioriteiten af en gaan stap voor stap naar een ideaal eindresultaat.   

 

Een eindresultaat zien? Check dan de Umbraco-site van Woonnu en lees in deze case hier meer over het project.

Relevante cases

Vraag een Umbraco demo of offerte aan

Wil je Umbraco inzetten? Een demo zien? Of twijfel je over de juiste content management oplossing voor jouw situatie? Neem contact op met onze accountmanagers. Zij helpen je graag verder!

Neem contact op
Daan Verberne

Daan Verberne

Sales & Account Director

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Relevante artikelen
Onze diensten