Digital agency voor de zakelijke dienstverlening

Digital agency voor b2b

Als directeur, product owner of marketeer in de business to business of zakelijke dienstverlening, wil je dat je merk de juiste impact maakt bij je professionele doelgroep. Op ieder moment en op ieder kanaal. Dat betekent niet alleen impact maken met je merk of campagnes, maar ook met je content, je website(s) en je apps. Digital agency Alion is expert in het optimaliseren van deze raakvlakken voor b2b.

De aanpak van Alion werkt voor iedere zakelijke dienstverlener

Onder de noemer 'zakelijke dienstverlening' valt natuurlijk een breed scala aan bedrijvigheid. De aanpak van Alion werkt echter goed ongeacht de specifieke branche. De enige voorwaarde: een zakelijke doelgroep.

 

De aanpak van Alion werkt dus voor adviesbureau's, accountants, communicatie- en eventbureau's, ontwerpbureau's, mediabedrijven en bedrijven die gespecialiseerd zijn in onderzoek of R&D. Ook bedrijven in de financiële dienstverlening en informatie & communicatie zullen de uitdagingen die Alion voor ze kan oplossen herkennen. Ben je benieuwd of Alion de uitdagingen uit jouw specifieke branche kan helpen oplossen? Boek dan snel een intakegesprek.

Uitdagingen van zakelijke dienstverleners

Er is een doel, maar geen écht plan...

Je weet precies wat je wilt bereiken, maar nog niet hoe. Alion helpt je met het identificeren van problemen en het bedenken oplossingen d.m.v. ons strategisch framework. Dit resulteert in absolute helderheid. Over je doelgroep, hun problemen, je boodschap, de middelen die je nodig hebt. Het resultaat is een duidelijk plan van aanpak.

Wat is de juiste boodschap?

Er is een plan, maar hoe geef je dat vorm? Hoe laat je je boodschap het beste aansluiten bij je zakelijke doelgroep? Hoe ontwerp je een optimale gebruikservaring? Dit soort problemen lost Alion voor je op met een zeer gebruikersgerichte benadering die resulteert in een zakelijke, maar aangename klantervaring.

Perfect werkende digitale middelen

Hier begint het echte werk: het bouwen van je oplossing. Of dat nu een platform, campagne, app of website is, Alion helpt met het implementeren en/of bouwen van de oplossing. Dat doen we met behulp van robuuste en bewezen technologie. Op projectbasis of in sprints, maar altijd met een perfect werkend resultaat.

Groei versnellen

We ondersteunen en verbeteren de oplossing die we voor je merk hebben gemaakt continu. Dat doen we met behulp van gegevens en inzichten. Denk aan user test, data uit platformen, klantervaringen en UX reviews. Ze helpen om het projecten steeds weer te verbeteren. Zo bouwen we aan duurzaam succes voor je merk.

Start met een b2b Touchpoint Scan

Bij Alion noemen we die combinatie van momenten en raakvlakken ‘Touchpoints’. En het is onze missie om het samenspel van de verschillende digitale touchpoints optimaal te ontwerpen, zodat je merk ze beter benut. Dat resulteert in meer en betere leads, meer opdrachten en uiteindelijk meer tevreden klanten.

 

Voor een goede beoordeling van de huidige touchpoints van je merk, én advies over hoe je ze kunt verbeteren, heeft Alion de Touchpoint Scan ontwikkeld. We inventariseren de digitale touchpoints van je merk, beoordelen die aan de hand van benchmarks voor b2b en zakelijke dienstverlening én geven advies ter verbetering. Als zakelijke dienstverlener kun je deze scan geheel vrijblijvend én kosteloos opvragen door een intakegesprek te boeken.

Creatief ijzersterk, processen goed op orde en als klant sta je echt centraal. Prima club en fijn team!

Reinier Willems

Marketing Directeur Zepcam

Voor welke soort bedrijven werkt Alion?

Ik weet mijn doel, maar weet niet hoe dat te bereiken?

Wat kan ik mijn zakelijke klanten het beste vertellen?

Ik zoek een perfect werkend digitale tool, applicatie of website.

Hoe versnel ik de digitale groei van mijn bedrijf?

Onze klanten

Zakelijke dienstverleners waar wij voor werken

We geloven dat digitale oplossingen mensen helpen. Daarom helpen we organisaties die dit ook geloven om echt contact te maken met hun doelgroep: #helpingbrandshelpingpeople.

Met onze digitale kennis en oplossingen brengen we jouw merk ook dichter bij je klanten en zorgen we voor groei.

Contact

Boek een vrijblijvend intakegesprek

Laat Alion de touchpoints van je merk scannen en ontvang de resultaten en het advies van één van onze experts. Neem direct contact op voor een vrijblijvende en kosteloze intake.

Daan Verberne

Daan Verberne

Sales & Account Director

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Managing Director

B2B cases
Onze digitale producten voor zakelijke dienstverlening en b2b
Relevante b2b artikelen