Oplossingen voor bedrijven in de productie, industrie & techniek

Digital agency voor de Nederlandse industrie

Als directeur, product owner of marketeer in de Nederlandse industrie, wil je dat je merk de juiste impact maakt bij je professionele doelgroep. Op ieder moment en op ieder kanaal. Dat betekent niet alleen impact maken met je merk of campagnes, maar ook met je content, je website(s) en je apps. Digital agency Alion is expert in het optimaliseren van deze raakvlakken voor de Nederlandse industrie.

De aanpak van Alion werkt voor de bedrijven in de techniek

Als industriële organisatie is je product of dienst je grootste goed. Het is waar je goed in bent en waar je klanten je voor weten te vinden. Maar in deze snel veranderende wereld, verandert ook de manier waarop je zaken doet. Processen, communicatie en de handel zelf verlopen digitaal. Hoe zorg je dan dat je als bedrijf op de juiste manier met je doelgroep verbonden blijft? Deze uitdaging gaan we bij Alion aan voor onze klanten in de techniek.

 

Onder de noemer 'industrie' valt natuurlijk een breed scala aan bedrijvigheid. De aanpak van Alion werkt echter goed ongeacht de specifieke branche. De enige voorwaarde: een technisch complex product voor een zakelijke doelgroep.

 

De aanpak van Alion werkt dus voor technische ontwerp- en adviesbureau's, productiebedrijven, machinebouwers, bedrijven in de infrastructuur en grondverzet, maar ook specialistische partijen die zowel engineering als productie en logistiek in-house hebben. Als bedrijf in de industrie zul je de uitdagingen herkennen. Benieuwd of Alion de digitale uitdagingen uit jouw niche kan helpen oplossen? Boek dan snel een intakegesprek.

Uitdagingen van de Nederlandse industrie

Er is een doel, maar geen écht plan...

Je weet precies wat je wilt bereiken, maar nog niet hoe. Alion helpt je met het identificeren van problemen en het bedenken oplossingen d.m.v. ons strategisch framework. Dit resulteert in absolute helderheid. Over je doelgroep, hun problemen, je boodschap, de middelen die je nodig hebt. Het resultaat is een duidelijk plan van aanpak.

Wat is de juiste boodschap?

Er is een plan, maar hoe geef je dat vorm? Hoe laat je je boodschap het beste aansluiten bij je zakelijke doelgroep? Hoe ontwerp je een optimale gebruikservaring? Dit soort problemen lost Alion voor je op met een zeer gebruikersgerichte benadering die resulteert in een zakelijke, maar aangename klantervaring.

Perfect werkende digitale middelen

Hier begint het echte werk: het bouwen van je oplossing. Of dat nu een platform, campagne, app of website is, Alion helpt met het implementeren en/of bouwen van de oplossing. Dat doen we met behulp van robuuste en bewezen technologie. Op projectbasis of in sprints, maar altijd met een perfect werkend resultaat.

Groei versnellen

We ondersteunen en verbeteren de oplossing die we voor je merk hebben gemaakt continue Dat doen we met behulp van gegevens en inzichten. Denk aan user test, data uit platformen, klantervaringen en UX reviews. Ze helpen om het projecten steeds weer te verbeteren. Zo bouwen we aan duurzaam succes voor je merk.

Start met een Touchpoint Scan

Bij Alion noemen we die combinatie van momenten en raakvlakken ‘Touchpoints’. En het is onze missie om het samenspel van de verschillende digitale touchpoints optimaal te ontwerpen, zodat je merk ze beter benut. Dat resulteert in meer en betere leads, meer opdrachten en meer tevreden klanten.

 

Voor een goede beoordeling van de huidige touchpoints van je merk, én advies over hoe je ze kunt verbeteren, heeft Alion de Touchpoint Scan ontwikkeld. We inventariseren de digitale touchpoints van je merk, beoordelen die aan de hand van benchmarks voor de Nederlandse industrie én geven advies ter verbetering. Je kunt deze scan geheel vrijblijvend én kosteloos opvragen door een intakegesprek te boeken.

Voor welke soort bedrijven werkt Alion?

Ik weet mijn doel, maar weet niet hoe dat te bereiken?

Wat kan ik mijn zakelijke klanten het beste vertellen?

Ik zoek een perfect werkend digitale tool, applicatie of website.

Hoe versnel ik de digitale groei van mijn bedrijf?

In alle jaren dat ik al met Alion samenwerk, heb ik ze ervaren als een ware partner die meedenkt, richting geeft en meeleeft in het beter overbrengen van onze boodschap op onze zakelijke klanten.

Joost Lasschuit

Managing Director Helin

Slim digitaal verbeteren

Het is belangrijk dat je als bedrijf in de techniek, productie of industrie digitaal verbetert. Dit whitepaper helpt je hierbij de juiste keuzes te maken. O.a. in dit whitepaper:

  • Wat zijn de digitale uitdagingen in de branche
  • Relevante Tips, cases én learnings van digital agency Alion
  • Uitnodiging voor een kosteloos adviesgesprek

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Onze klanten

Bedrijven in de industrie waar wij voor werken

We geloven dat digitale oplossingen mensen helpen. Daarom helpen we organisaties die dit ook geloven om echt contact te maken met hun doelgroep: #helpingbrandshelpingpeople.

Met onze digitale kennis en oplossingen brengen we jouw merk ook dichter bij je klanten en zorgen we voor groei.

Contact

Boek een vrijblijvend intakegesprek

Laat Alion de touchpoints van je merk scannen en ontvang de resultaten en het advies van één van onze experts. Neem direct contact op voor een vrijblijvende en kosteloze intake.

Daan Verberne

Daan Verberne

Sales & Account Director

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Managing Director

Cases in de NL industrie
Onze digitale producten voor de Nederlandse industrie
Relevante artikelen voor de Nederlandse industrie