CMS voor websites én apps

Websites met
Umbraco CMS

Alion heeft 20+ jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van doeltreffende websites, voor grote en kleine merken. Dat doen we met het wereldwijd gebruikte en zeer gebruiksvriendelijke Content Management Systeem Umbraco. Websites met het Umbraco CMS zijn standaard zeer compleet uitgerust. Ze zijn gebruiksvriendelijk, veilig en supersnel.

Websites met 'het vriendelijke CMS' Umbraco

Alion is expert in het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Daar gebruiken we het open source CMS Umbraco bij. We werken met de laatste versie: Umbraco 9. Niet alleen is het veilig en biedt het alle technische flexibiliteit, het grootste voordeel is zijn bewezen gebruiksvriendelijkheid. Een CMS dat prettig werkt, zorgt er voor dat je sneller content plaatst. Zoals Umbraco het zelf zegt: Happy marketeer = great content!

 

We hebben veel Content Management Systemen gezien en gebruikt, maar zijn helemaal in love with Umbraco. En we zijn niet de enige. Umbraco is een open source CMS en wint wereldwijd enorm aan populariteit met inmiddels meer dan 500.000 installaties.

 

Het CMS is geliefd bij alle soorten organisaties, van start-ups tot aan multinationals zoals Mercedes Benz en Carlsberg. Terecht, want Umbraco has it all. Super gebruiksvriendelijk voor beheerders, terwijl developers alle vrijheid hebben om een volledige maatwerk website of multi-site omgeving te bouwen.

Wat kun je van een website van Alion verwachten?

Compleet

Omdat we al veel websites hebben ontworpen, weten we precies waar een website standaard aan moet voldoen. En mochten er specifieke functionaliteiten nodig zijn; die zijn eenvoudig te ontwikkelen in Umbraco

Snel & vindbaar

We bouwen slim, dat betekent korte laadtijden waardoor je website niet alleen erg goed vindbaar is in Google, maar ook een goede indruk maakt op je doelgroep.

Altijd aanpasbaar

Je wilt je website zelf kunnen aanpassen. Bij ons profiteer je van de gestandaardiseerde 'achterkant' waar dit kan, maar ook van een 'voorkant' die specifiek ontworpen is voor je doelgroep en geschikt voor alle devices.

Optimalisatie

We ondersteunen en verbeteren de website die we voor je merk hebben gemaakt met behulp van data, gegevens en inzichten. Zo wordt je website steeds effectiever.

Wat kost een website?

Goed nieuws, Umbraco is een open source CMS wat betekent dat je geen licentiekosten betaalt. Voor een goede website heb je echter meer nodig: wij helpen je van a tot z, van strategie, design, development en continue optimalisatie. De kosten zitten dus in de uren om de site te realiseren die je voor ogen hebt. Om je een idee van de realisatiekosten te geven hebben we in deze blog de kosten van drie type websites op een rij gezet.

Ontvang binnen 2 werkdagen een offerte

Wil je snel verder met je project? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Ze helpen je graag en goed verder. Bijvoorbeeld met een intakegesprek, of direct een offerte. Dat kan al binnen 2 werkdagen.

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

In een korte tijdspanne heeft Alion voor ons een mooie en heldere website ontwikkeld. Daarin hebben ze Umbraco CMS gebruikt. Prettige samenwerking met korte lijnen!

Gerco Steenbergen

Manager Marketing Cannock

Relevante cases

Waarom kiezen voor het Umbraco CMS?

  • Intuïtieve editor waar iedereen blij van wordt
  • Standaard compleet, maar wel met de vrijheid om al je wensen te realiseren
  • Open source, met een community van meer dan 200.000 actieve profs
  • Umbraco Cloud inclusief functionaliteit om sites snel te kopiëren
  • Hoogwaardige beveiliging, onderhoud en updates zonder omkijken
  • Eenvoudig te koppelen met externe systemen zoals mailprogramma’s en CRM
  • Multi-site omgeving, schaalbaar en headless

 

Lees meer in deze blog: 8 redenen waarom marketeers voor Umbraco (CMS) kiezen.

Wat is de doorlooptijd van een website met CMS?

Wat kost een website met CMS?

Waarom kies je Alion voor een website met CMS?

Ik wil graag een offerte voor een website met Umbraco CMS

Vraag een Umbraco demo of offerte aan

Heb je een vraag over een nieuwe website of Umbraco? Graag een demo zien? Of twijfel je over de juiste content management oplossing voor jouw situatie? Neem contact op met onze accountmanagers en je hebt binnen een werkdag een reactie!

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Relevante artikelen

Ontvang onze website tips als whitepaper

Ontvang 10 Praktische tips voor een snelle check of je website aan vernieuwing toe is. De tips zijn gebaseerd op 20+ jaar ervaringen als digital agency en bieden brede inzichten over data, doelgroepen, vormgeving en techniek.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Onze diensten